Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

baby

Draagbare autostoel Maxi-Cosi Cabrio Fix zwart met spiraal en zomerhoes Koeka

Prijs: € 55,-

14 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

De draagbare autostoel CabrioFix van Maxi-Cosi is een knus en gezellig coconnetje voor je kleine spruit. Z'n Side Protection System-technologie garandeert een optimale bescherming voor je kindje bij een zijdelingse botsing. De groep 0+-autostoel installeer je makkelijk in je auto, tegen de rijrichting in, met behulp van de autogordel. Wil je het draagbare autostoeltje in één klik-klare beweging in en uit een auto met IsoFix halen, dan biedt de FamilyFix-basis (apart verkrijgbaar) de ideale oplossing. Niet alle auto's hebben het geïntegreerde IsoFix-systeem. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je auto. Naast de FamilyFix-basis met Isofix heeft Maxi-Cosi ook de EasyBase2 (apart verkrijgbaar). Het systeem is hetzelfde: je klikt je CabrioFix er makkelijk in en uit, maar de basis zelf bevestig je in de auto met de driepuntsgordel. Ideaal dus voor auto's zonder IsoFix. Het harnas met 3-puntsgordel van de CabrioFix kan je met een hand in de hoogte verstellen om 'm af te stemmen op je baby's grootte. Het harnas is ook uitgerust met een gordelbeschermer, die vermijden dat de gordel je baby hindert. Dankzij de gordelhaken blijven de gordels openstaan, zo is het makkelijker om je baby in z'n stoeltje te zetten en 'm er weer uit te nemen. Door de zitverkleiner en het verkleinkussen aan je baby's hoofd zitten ook pasgeboren baby's veilig en knus in de CabrioFix. Het verkleinkussen geeft je baby's hoofd en rug bovendien extra steun. Als je kleintje groeit, neem je die er makkelijk uit. De draagbare autostoel heeft een verstelbare draagbeugel en geïntegreerde verstelbare zonnekap. De Cabrio Fix heeft erg makkelijk verstelbare gordels en een opbergvak. De afneembare hoes van de CabrioFix is machinewasbaar op 30 °C.

 
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 
 

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Merk Maxi-Cosi
  • SKU (eigen artikel code): Artikelnummer ART00041893


Reageer nu!

Contact-informatie

Newstory.be Brugge ( Bedrijf )
5 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Brugge
(West-Vlaanderen, BE)
Tel: 0471611313

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)