Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Maxi-Cosi Ferofix - Total Black

Prijs: € 139,-

880 keer bekeken • Status: Actief

 • Staat:
 • Gebruikt

Nieuwprijs 219, nu voor maar 139,-!

De FeroFix is de eerste Isofix autostoel van Maxi-Cosi voor oudere kinderen van 3½ tot 12 jaar (15-36 kg).

Isofix garandeert op eenvoudige wijze en zonder autogordels een superstabiele installatie in de auto. Door de ‘easy glide’ gordelhaken en het open ontwerp voor eenvoudige slotbediening is het vastzetten van je kind met de 3-punts autogordel zo gepiept.

Naast een ontspannen ruststand biedt de FeroFix complete zijdelingse bescherming. Het hoofd wordt extra beschermd dankzij AirProtect ™, een baanbrekende nieuwe technologie ontwikkeld door Maxi-Cosi.

Dus laat je kind instappen, klik de gordels vast en je bent binnen enkele seconden helemaal klaar om te gaan. Rijden maar!

Wat maakt dit product uniek?
- AirProtect®: hoofd en nek van je kind optimaal beschermd
- Met Isofix eenvoudige installatie en optimale veiligheid zonder autogordels
- Groeit in lengte en breedte met je kind mee

Product kenmerken
• Met Isofix bevestigingssysteem: eenvoudige en zeer stabiele installatie van het zitje in de auto garandeert optimale veiligheid en gebruiksgemak
• 'Easy glide' gordelhaken voor eenvoudige en snelle gordeldoorvoer
• Gepatenteerde AirProtect™-technologie voor extra bescherming van het hoofd: tot maar liefst 20 procent minder hoofdletsel
• Geen gedoe met gordelslot: beter zichtbaar, toegankelijk en te bedienen
• Rugsteun groeit in lengte en breedte met je kind mee
• Ontspannen ruststand vanaf de voorzijde te bedienen
• Lichtgewicht, eenvoudig tussen auto’s te wisselen
• Voor kinderen van circa 3½ jaar tot 12 jaar (15-36 kg)
• Goedgekeurd volgens de allerlaatste Europese veiligheidseisen ECE R44/04

Gebruiksaanwijzing:

Veiligheidsinstructies
Algemene instructies van het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje
1. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind.
2. Neem nooit uw kind op schoot tijdens het rijden.
3. Gebruik het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje uitsluitend in de auto.
4. Gebruik geen tweedehandsproduct waarvan u defecten (wel of niet zichtbaar) negeert.
5. Vervang het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje na een ongeluk.
6. Lees aandachtig het instructieboekje en bewaar deze zorgvuldig in het opbergvakje onder het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje.

Waarschuwing: voor de veiligheid van uw kind is het zeer belangrijk dat de veiligheidsgordel van de auto goed is bevestigd. De veiligheidsgordel van de auto moet langs de rode markering op het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje worden geplaatst. De gordel NOOIT op een andere manier dan deze bevestigen.

Waarschuwing: het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje op geen enkele manier wijzigen; dit kan gevaarlijke situaties tot gevolg hebben.

Onderhoud van het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje
1. Gebruik altijd een originele hoes, omdat de hoes ook deel uitmaakt van de veiligheid.
2. De schuimdelen van de hoofdsteun en rugleuning mogen niet verwijderd worden.
3. Reinig het Maxi-Cosi Fero/FeroFix autostoeltje regelmatig met lauw zeepwater en een zachte doek. Gebruik geen smeermiddelen of agressieve reinigingsproducten.
4. Raadpleeg het wasetiketje voor het wassen van het textiel.

Het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje is goedgekeurd volgens de meest recente Europese veiligheidsnorm (ECE R 44/04) en is geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg (ongeveer vanaf 3,5 jaar en tot een maximale lengte van 1,50 meter).

Uw kind in het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje
1. Laat uw kind nooit alleen achter in de auto.
2. Maak uw kind altijd met de veiligheidsgordel van de auto vast.
3. Let erop dat de veiligheidsgordel onder de buik zo laag mogelijk zit, om het bekken zo goed mogelijk te ondersteunen.
4. Controleer of de hoofdsteun op de juiste hoogte is afgesteld.
5. Controleer voor elk gebruik of de veiligheidsgordel niet beschadigd of gerafeld zijn.
6. Haal alle spullen uit de zakken van de jas of broek van uw kind, zodat deze niet klem komen te zitten tussen het kind en de veiligheidsgordel. In geval van een ongeluk kan het kind letsel oplopen door deze spullen.
7. Leer uw kind dat het nooit mag spelen met de gesp van de autogordel en dat het hoofd altijd op de hoofdsteun moet rusten.
LET OP: het stoeltje nooit verstellen van of naar de ruststand met je kind erin. Om uw Fero-stoeltje te verstellen, moet u de lengte van de gordel aanpassen. Voer dit alleen uit wanneer de auto stil staat en het kind niet in het stoeltje zit.

Fero-stoeltje bevestigen met de ISOFIX-connectoren en de ISOFIX-bevestigingspunten van de auto.

De ISOFIX-bevestigingspunten zijn ontwikkeld voor het geven van een stevige en eenvoudige fixatie van de veiligheidssystemen voor kinderen in de auto. Niet alle auto’s zijn voorzien van deze ISOFIX-bevestigingspunten. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de voertuigfabrikant.

Het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje in de auto
1. Gebruik het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje uitsluitend op een stoel die naar voren is gericht, voorzien is van een 3-punts veiligheidsgordel en die is goedgekeurd volgens de norm ECE R 16 of een equivalente norm. Gebruik GEEN 2-punts autogordel.
2. Controleer voor de aankoop of het autostoeltje geschikt is voor uw auto.
3. Zelfs leeg moet het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje altijd worden vastgezet met de veiligheidsgordel.
4. Het stoeltje moet op de achterbank van de auto worden geplaatst of in hoge uitzondering op de voorstoel aan de hand van de geldende wetgeving in het land van gebruik. (in Frankrijk: volgens de bepalingen uiteengezet in het decreet nr. 91-1321 van 27-12-1991). Als u het Maxi-Cosi Fero/FeroFix gebruikt op de passagierstoel voorin, is het mogelijk dat u de airbag van de betreffende stoel moet uitschakelen of dat u de autostoel in de positie zo ver mogelijk naar achteren moet zetten (raadpleeg de gebruikshandleiding van uw auto).
5. Verwijder de hoofdsteun van de stoel van de auto als deze in de weg zit bij het afstellen van de hoofdsteun van het Maxi-Cosi Fero-autostoeltje.
6. Vergeet niet om de hoofdsteun van de achterbank van uw auto weer terug te plaatsen als u het autostoeltje verwijderd.
7. Het Maxi-Cosi Fero/FeroFix autostoeltje heeft een vaste rugleuning om optimale stabiliteit te bieden.
8. Vergeet niet om de inklapbare achterbank te vergrendelen en dat de rugleuning altijd rechtop moet staan.
9. Vermijd dat het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje tussen de bagage klem komt te zitten of dat er bagage op het stoeltje ligt Vermijd ook dat het autostoeltje klem komt te zitten bij het afstellen van de stoelen of bij het sluiten van de deuren.
10. Vergeet niet om alle bagage of andere losliggende objecten vast te zetten.
11. Bedek altijd het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje als uw auto in de volle zon staat. Anders bestaat de kans dat de hoes verkleurt en dat de kunststof onderdelen te heet worden voor de huid van het kind.
12. De stijve elementen en de kunststof onderdelen van een veiligheidssysteem voor kinderen moeten zodanig zijn geplaatst en geïnstalleerd dat bij een normaal gebruik van de auto deze niet in aanraking kunnen komen met een verstelbare stoel of de deur van de auto.
13. Gebruik geen veiligheidssysteem voor kinderen zonder de hoes. Vervang de hoes van de stoel niet door een andere hoes dan die wordt aanbevolen door de fabrikant, omdat deze direct van invloed is op de prestatie van het veiligheidssysteem.

Waarschuwing: plaats het Maxi-Cosi Fero/FeroFix-autostoeltje uitsluitend op een naar voren gerichte zitplaats in de auto.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Assendelft
(Noord-Holland, Nederland)
 • 1 / 10
 • 2 / 10
 • 3 / 10
 • 4 / 10
 • 5 / 10
 • 6 / 10
 • 7 / 10
 • 8 / 10
 • 9 / 10
 • 10 / 10

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)