Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Basis Maxi-Cosi Easybase 2

Prijs: € 50,-

5 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Klik- en je bent klaar om te gaan met deze Maxi-Cosi Easybase 2! Zo gemakkelijk zou het meenemen van je kind in de auto altijd moeten zijn. Als jouw auto geen Isofix-bevestigingssysteem heeft en je wilt toch het gemak hebben van een klik-klaar plaatsing van je baby-autozitje, is er de Maxi-Cosi EasyBase 2. De EasyBase 2 blijft, stevig met een 3-punts autogordel, in de auto bevestigd. Je klikt eenvoudig het baby-autozitje op de EasyBase 2 en neemt het er net zo snel weer uit. Speciale indicatoren geven aan of plaatsing van het zitje en de positionering van de afsteunpoot goed zijn uitgevoerd. Maxi-Cosi EasyBase2 betekent ook zonder Isofix toch genieten van optimaal gebruiksgemak en veiligheid! Deze basis kan gebruikt worden met de volgende Maxi-Cosi autostoeltjes : Maxi-Cosi Cabriofix.Maxi-Cosi Pebble.

INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • Levering: Ophalen
  • Merk: Merk Maxi-Cosi
  • SKU (eigen artikel code): Artikelnummer ART00041750


Reageer nu!

Contact-informatie

NewStory.be Gent ( Bedrijf )
11 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Lochristi
(Oost-Vlaanderen, BE)
Tel: 09 22 33 733

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)